Google+ Followers

INNSTAGRAM

Páginas vistas en total

Seguidores

lunes, 18 de marzo de 2013

EMBUTIDOS LA GLEVA


Mi agradecimiento a productos  http://lagleva.com/ por estos estupendos productos que tienen que estar deliciosos acaban de llegar y ya tenemos ganas de probarlos esta semana preparare alguna recetilla que este como para chuparse los dedos haber que se me ocurre con estos deliciosos productos.

Som una petita empresa familiar amb més de 100 anys d'experiència. Des dels nostres besavis, fem embotits en una petita fàbrica a la Gleva (la plana de Vic). Després de tants anys, hem après a fer embotits amb cura, delicadesa i molt de carinyo. Això fa que els nostres embotits siguin extraordinàriament bons.

La qualitat és una de les nostres prioritats. Elaborem els nostres embotits amb la millor carn del mercat, amb molt d'afecte i responsabilitat, per obtenir uns embotits únics.
Des de sempre, el respecte al medi ambient i la natura han estat una prioritat per a nosaltres. Per aixo, una part de la nostre producció és ecològica. La carn que utilitzem procedeix de bestiar criat a la natura i alimentat amb productes naturals. La nostra empresa està compromesa amb el medi, aportant la nostre petita llavor a un mon més sostenible

No hay comentarios:

Publicar un comentario